Executive coaching

In de top van het bedrijfsleven is de werkdruk het zwaarst. U neemt iedere dag belangrijke beslissingen die doorwerken in het hele bedrijf, en draagt verantwoordelijkheid voor het geluk en welzijn van vele werknemers. Een foute beslissing kan het bedrijf negatief beïnvloeden of zelfs mensen hun baan kosten.

Een executive coach is gespecialiseerd in het begeleiden van personen met de hoogste banen in het bedrijfsleven of bij de overheid. Hij of zij helpt u omgaan met de druk die u ervaart en kan u inspireren om het beste uit uzelf te halen – steeds opnieuw en op ieder moment.

Waarom een executive coach inhuren?

Voor mensen in de top van het bedrijfsleven geldt niet alleen dat zij onder hoge druk moeten kunnen presteren, maar ook dat zij meestal weinig mensen hebben om op terug te vallen. U draagt immers zelf de verantwoordelijkheid voor de beslissingen die u maakt.

Een executive coach fungeert dan ook vooral als een sparringpartner, waarmee u ideeën door kunt spreken en ontwikkelen. Tegenover de kosten van een executive coach staat dus dat u toegang hebt tot een persoonlijke begeleiding dus, waarbij de coach u steeds een spiegel voor kan houden.

Executive coaches begeleiden de top

Om ondersteuning te bieden aan diegenen die in de hoogste functies van het bedrijfsleven en de overheid werken, wordt een executive coach meestal ingeschakeld op de lange termijn. Niet een korte dagcursus dus, of een aantal handige tips, maar een constante begeleiding gedurende een lange periode.

Daardoor bouwt u een goede vertrouwensrelatie op en kan de coach u op een hele persoonlijke en uiterst gerichte manier begeleiden. Benieuwd naar de kosten van een executive coach? Kijk dan verder op deze website, en ontdek hoe u uw voordeel kunt doen met een coach die uw werkproces kan begeleiden.